Sreda, 21 Oktobar 2020.
Poljoprivredni portal kluba 100P PLUS

Zanimljivosti (224)

XI MEĐUNARODNI FESTIVAL VINA

INTERFEST 2014.

 

5-224-1

 

U Novom Sadu je od 19. do 21. juna održan XI međunarodni festival vina Interfest 2014. Interfest festival tradicionalno okuplja proizvođače vina, turističke organizacije i sve one koji se bave proizvodnjom, distribucijom i promocijom vina, uz nastup domaćih i stranih izlagača.

 

Tri vrla prijatelja na XI interfestu u Novom Sad – s leva. Boba Gutman, Veselin Lazić I Lazar Džigurski; foto: Goran Mulić, majstor fotografije

Tri vrla prijatelja na XI Interfestu u Novom Sadu – s leva. Boba Gutman, Veselin Lazić i Lazar Džigurski; foto: Goran Mulić, majstor fotografije

 

Pored vinske ponude, na festivalu je predstavljen i značajan broj rakija, sireva, suhomesnatih proizvoda i maslinovih ulja. Posetioci su, uz dobra vina, degustirali kontinentalne i mediteranske specijalitete, a za muzički ugođaj već tradicionalno su se pobrinuli probrani muzički sastavi, pa su posetioci pored vina uživali i u zvucima džeza, italijanskih kancona i naše tamburaške muzike.

Na Interfestu sreo sam dva moja vrla prijatelja: Bobu Gutmana i Lazu Džigurskog, kao i Gorana Mulića, majstora fotografije koji nas je uslikao.

V. Lazić