Psi laju, karavan prolazi…

Dvadeseta godišnjica osnivanja i uspešnog rada Turističke agencije „Karavan“ obeležena je 1. marta 2011. godine svečanim koktelom u hotelu „Vojvodina“.

Gosti na prijemu bili su brojni poslovni prijatelji i predstavnici lokalne samouprave na čelu sa zamenikom gradonačelnika Goranom Kaurićem.

Bila je to prilika da vlasnik agencije Vlado Dašić uruči zahvalnice brojnim poslovnim prijateljima i firmama – profesoru Veselinu Laziću, Vojislavu Maleševu iz Kluba 100P+, upravniku hotela „Omorika“ na Tari Milanu Lazoviću, Goranu Aćimovu iz firme „Mat trejd“, direktorki OŠ „Đura Jakšić“ Vesni Mađarov, direktorki OŠ „Žarko Zrenjanin“ Mirjani Đurišić, Radetu Stankoviću iz Udruženja turističkih agencija „Juta“, Branku Vujoviću iz „Dunav osiguranja“, Goranu Mickoviću iz firme „Res trejd“, direktoru kaštela Ečka Zoranu Dimitriću, Ljiljani Belić iz „Foto asa“, direktorki hotela „Vojvodina“ Ivanki Praporski, direktoru NIP „Zrenjanin“ Daliboru Bubnjeviću i drugima.

Vlado Dašić i Veselin Lazić – četvrt veka saradnje; foto: Jovan Njegović, Zrenjanin

Gospodin Vlado Dašić je radio u “Kompasu”, da bi 1. marta 1991. godine osnovao sopstvenu firmu „Karavan” u Zrenjaninu. Znači – 1. marta 2011. godine slavila se dvadesetogodišnjica TA “Karavan”, a uz to, Vlado Dašić i Veselin Lazić slavili su četvrt veka saradnje, od 1986. godine do danas. Dok je je Vlado Dašić radio u TA “Kompas” u Zrenjaninu, do 1991. godine, bio je zadužen za organizaciju savetovanja Vojvođanskog društva za poljoprivrednu tehniku, čiji sam bio sekretar, a predsednik je bio Radivoj Vuković iz Instituta “Servo Mihalj” u Zrenjaninu.

Vlado Dašić je par ekselans turizmolog. Krasi ga druželjubivost, uslužnost, poslovnost i upornost. Bez obzira na sve prepreke u poslovanju, on ide dalje, napred. Po tome, njemu odgovara izreka: „Psi laju, karavan prolazi”.

V. Lazić